2022 Paikalliset SEO-trendit – Nimenrekisteröintiblogi

Vastatakseen kuluttajien tarpeisiin hakutulokset kehittyvät jatkuvasti, ja yritysten omistajien on voitettava uusia esteitä voidakseen optimoida verkkosivunsa paikallisia hakutuloksia varten. Vaikka on vaikea ennustaa, miten SEO muuttuu tulevina vuosina, on vaikea sanoa, että uusia trendejä tulee esiin ja ne vaikuttavat paikalliseen hakumaailmaan. Vuoden 2022 paikalliset hakukoneoptimointitrendit tutkimus on mahdollista.

SEO, joka mahdollistaa brändien näkyvyyden ja uusien kohderyhmien saavuttamisen, on konsepti, joka muuttuu ja kehittyy joka vuosi. Joten mikä on uusinta auttamaan paikallisia yrityksiä vuonna 2022? paikalliset SEO-trendit Miten se tulee olemaan? İsimtescil Kuten tässä artikkelissa Vuoden 2022 paikalliset hakukoneoptimointitrendit Teimme siitä arvostelun.

Lisää käyttäjäkokemuksen (UX) merkitystä

Käyttökokemus (UX)viittaa siihen, kuinka käyttäjä on vuorovaikutuksessa sovelluksesi tai verkkosivustosi kanssa. Vaikka helppokäyttöinen verkkosivusto tarjoaa hyvän käyttökokemuksen, suunnittelemattomalla verkkosivustolla voi olla erittäin huono vaikutus käyttökokemukseen.

Google julkaisi EAT-idean, joka sisälsi kriteerit, kuten hakutarkoituksen, käyttökokemuksen, mobiiliyhteensopivuuden ja viipymäajan sijoitusnäkökohtina. Runsaan verkkokokemuksen tulisi sisältää kaikki nämä elementit.

Suunnitellun käyttökokemuksen tarjoaminen sivuston vierailijoille antaa heille mahdollisuuden pysyä sivustolla pidempään ja olla enemmän vuorovaikutuksessa verkkosivustosi kanssa. Tämä lähettää signaaleja verkkosivustoasi arvioiville hakukoneille, että sivustosi tuottaa laadukasta sisältöä ja sivustosi sijoitus hakutuloksissa paranee.

Mobiiliyhteensopiva sivusto

Verkko-ostoksia tutkittaessa päätyy, että valtaosa internetin käyttäjistä käyttää mobiililaitteita. Jos verkkosivustosi ei ole tarpeeksi hyvä mobiilikäyttäjille, sivustosi poistumisprosentti kasvaa ja sivustosi kävijät vähenevät.

Mobiiliyhteensopivuus on olennainen tekijä hakukoneoptimoinnissa. Mobiiliyhteensopivuus, on perinteisesti pidetty hakukonesijoituksen kriittisenä osana, ja se on myös virallisesti luokiteltu sijoituselementiksi vuodesta 2015 lähtien. Heinäkuussa 2019 Google myös päivitti algoritmejaan priorisoidakseen uusien sivustojen mobiiliensinnäisen indeksoinnin, mikä on nyt oletusasetus. Jos verkkosivustosi ei ole vielä mobiilioptimoitu, menetät arvokkaita mahdollisuuksia.

Google My Business

Google My Businessista on tullut paikallishaun huippu. Google My Business, (https://blog.isimtescil.net/google-my-business-nedir/) on työkalu, joka auttaa yritystäsi täyttämään Googlen vaatimukset.

Kuluttajien ostokäyttäytymisessä ja liiketoiminnassa tänä vuonna tapahtuneen häiriön vuoksi ajantasaisten tietojen löytäminen on asiakkaille tärkeämpää kuin koskaan. GMB vaaditaan yrityksellesi, jos haluat tulla tunnetuksi markkinoilla.

Videosisältö on tulossa suositummaksi

Tämän vuoden lopussa videosisältöä (https://blog.isimtescil.net/video-seo-video-your-cama-icin-optimize-etmenin-methods/) kattaa suurimman osan verkkoliikenteestä. Lisää videomateriaalia verkkosivustollesi on erittäin hyödyllistä saada verkkokäyttäjäsi napsauttamaan sivustoasi.

Videot; hauska, hyödyllinen, informatiivinen, kerronnan tarjoaminen yksinkertaistamalla monimutkaista aihetta jne. Monien ominaisuuksiensa ansiosta Internetin käyttäjät suosivat sitä usein. Älä unohda julkaista videosisältöäsi myös sosiaalisessa mediassa.

Äänihaun optimointi

Äänipuhelu (https://blog.isimtescil.net/sesli-arama-nedir/) Vaikka se on nousussa jo vuonna 2021, se muuttaa pelin yrityksissä, jotka haluavat lisätä paikallista liikennettä ensi vuonna. Ei ole vaikea ennustaa, että teknologia on kaikkialla vuonna 2022. Puhehakujen luotettavuuden osoittaessa juuri sitä, mitä asiakkaat haluavat, tulee yhä yleisempää löytämään uusia paikallisia yrityksiä tällä hakumenetelmällä.

Haun tarkoitus on tärkeä

Mitä tulee hakutarkoituksen ymmärtämiseen, Google voi tarjota melko hyviä ja toimivia tuloksia tässä vaiheessa. Googlen algoritmikasvaa jatkuvasti ja tarjoaa parempia näkemyksiä kyvystään ymmärtää ja sulattaa monimutkaista dataa. SEO asiantuntijat, (https://blog.isimtescil.net/seo-nedir/) tulisi ehdottomasti sisällyttää SERP-analyysi strategiaansa varmistaakseen, että he keräävät hakutarkoituksia vuonna 2022.

Leave a Comment