MDM (Mobile Device Management) – İsimtescil-blogi

Yritystyöpaikoilla, joissa henkilöstöä tai henkilöstöä on paljon, verkon ja käyttöjärjestelmien isännöinnin kautta käytettävien tietokoneiden tai mobiililaitteiden ohjaus hoidetaan hallinnolle kuuluvilla tietojärjestelmillä työntekijöiden hallinnon ja ohjauksen mahdollistamiseksi sekä keskustassa ja kentällä. Jotta yritystietoja ei vahingoiteta, MDM:llä tarjotaan prosesseja, kuten ohjelmistojen asennus, poistaminen, tietojen tallennus, haittaohjelmien estäminen, verkkopalvelujen pääsynhallinta.

Mikä on MDM? Kuinka poistaa?

MDM on lyhenne sanoista Mobile Device Management. Se on yritystietojen hallintaa tietoturvan varmistamiseksi mobiililaitteiden (kuten älypuhelin, tabletti) käyttöjärjestelmissä. Toimielimet, organisaatiot ja yritykset voivat hallita mobiililaitteista liiketoiminnallisia tietoja, sähköpostia, tietoja ja dokumentteja seuratakseen ja valvoakseen kentällä työskentelevän henkilöstön työprosesseja tietoturvallisuuden varmistamiseksi ja sen varmistamiseksi, että työ jatkuu keskeytyksettä. Mdm:n poistaminen hallinnan ja pääsyn ulkopuolelle on aihe, joka askarruttaa mieltämme. Haluat olla täysin valtuutettu käyttääksesi ja hallitaksesi kaikkia käyttämämme mobiililaitteen ohjelmia. Saadaksesi täyden hallinnan mobiililaitteisiin, voit poistaa MDM:n käyttämällä erilaisia ​​ohjelmia tai juurruttamalla laitteen (täysi käyttöoikeus kaikille laitteen ohjelmille). Kun poistat MDM:n, yhteys verkonhallintaan, johon olet yhteydessä, katkeaa, ja mobiililaitteiden katoamisen tai varkauden sattuessa tarvittaviin tietoihin ei pääse käsiksi ulkopuolelta, mikä voi aiheuttaa sinulle ongelmia.

Mikä on Infolin MDM?

Kun mobiililaitteesi kytketään päälle ensimmäistä kertaa, kirjautumisnäyttö tulee näkyviin, jotta pääset käyttämään käyttämiäsi ohjelmia. Käyttäjätunnus ja salasana pyydetään syöttämään laitteen sisäänkirjautumisnäytössä. Tämä näyttö on suunniteltu mobiililaitteiden hallintaan, jota hallinnoi yritysverkko tai isännöinti, johon olet yhteydessä, ja se on vastaus kysymykseen, mikä on infoline mdm.

Mikä on MDM-agentti?

Agent in Mobile Device Management on ohjelmisto, joka hallitsee käytettyyn MDM-ohjelmaan kuuluvia tietokoneita, tabletteja ja mobiililaitteita. Tekee ohjelmisto- ja laitteistokartoituksen järjestelmästäsi. Voimme kutsua tätä ohjelmistoa eräänlaiseksi agentiksi. MDM Agent asennetaan automaattisesti mobiililaitteisiin ohjelman asennuksen aikana työn ja tapahtumien valvomiseksi. Se voi yhdistää ja ohjata useita käyttäjiä samanaikaisesti laitteissa.

Monilla työpaikoilla halutaan työskennellä yritysten kanssa, jotka ovat todistaneet itsensä tietoturvaa varmistavilla tekniikoilla ja ohjelmistoilla, yritysverkon konfiguroinnilla, hallinnolla, asennuksella, mobiililaitteiden hallinnassa sekä tekniikoilla ja ohjelmistoilla, jotka mahdollistavat laitteiden tehokkaan ja turvallisen hallinnan. Yritystutkimusta tehdessään he saavat tietoa palvelualueistaan ​​ja työstään isetescil.net-sivustolla.

Leave a Comment