Mx-rekisteröinnin uudelleenohjaus Wixissä – Nimetön blogi

Wix on muutamien nykyisten valmiiden verkkosivustojen suunnitteluympäristöjen joukossa. Koska suurin osa palveluista on kuitenkin tarjolla korkealla hinnalla kyseisessä yrityksessä, ihmiset käyttävät mieluummin erilaisia ​​ympäristöjä yhdistämällä. Aiheeseen liittyvä tietoartikkelimme sisältää kuinka asiakkaamme, joilla on henkilökohtainen ja yrityshotelli, voivat käyttää useampaa kuin yhtä ympäristöä samanaikaisesti.

Kun olet julkaissut verkkosivustosi Wix-järjestelmässä, eli kun olet ohjannut verkkotunnuksesi nimipalvelimen tiedot wixiin, sinun on asetettava sähköpostipalvelurakenteeseen kuuluvat MX-tietueet nametescil.net-postipalvelimen tietueiden mukaisesti.

Tietojemme yksittäistä isännöintiä varten;

Postia varten tarvittavat tietueet

pop3.domainname.extension —> 93.89.226.87
smtp.domainname.extension —> 93.89.226.86
mx01.domainname.extension —> 93.89.226.79
webmail.domainname.extension —> 93.89.226.88

Mx-ennätystiedot

domainname.extension — > mx01.domainname.extension Postin prioriteettiarvoksi tulee asettaa 10.

Tietojemme yrityshostingista;

Postia varten tarvittavat tietueet

pop3.domainname.extension —> 93.89.226.137
smtp.domainname.extension —> 93.89.226.136
mx01.domainname.extension —> 93.89.226.135
webmail.domainname.extension —> 93.89.226.139

Mx-ennätystiedot

domainname.extension — > mx01.domainname.extension Postin prioriteettiarvoksi tulee asettaa 10.

Huomautus: Sinun on syötettävä omat toimialuenimesi domainname.extension-kenttien sijaan.

Jotta voit lisätä asiaankuuluvat tietueet Wixiin, sinun on noudatettava alla olevia ohjeita.

Tarjoamme linkin WIX-käyttöliittymään sähköpostin rekisteröinnin uudelleenohjausta varten. Tässä vaiheessa on tärkeä kohta. Jos ostat maksullisen rakenteen Wixiltä, ​​voit käyttää sähköpostipalveluita verkkotunnuksessasi.

Kun kirjaudumme sisään Wix-jäsenenä, vastaava näyttö tulee näkyviin. Tämä alue on kyseisen yrityksen perusrajapinta. Aloitamme toimintamme napsauttamalla Domain-valikkoa.

Domain-valikko näyttää, mikä verkkotunnuksen osoite on aktiivinen. tällä alueella Hallitse verkkotunnuksia Painikkeella pääsee kyseisen verkkotunnuksen osoitteen käyttöliittymään.

Omat verkkotunnukset -alue on ympäristö, jossa voit ryhtyä toimiin kaikkien olemassa olevien verkkotunnusten osoitteiden osalta. Jos haluat lisätä mail mx -tietueemme, Postilaatikot Napsauta kohtaa.

Tällä alueella Postilaatikon määrittäminen (MX-tietueet) Alue on yksi järjestelmän rakenteen tärkeimmistä osista. vastaavalta kentältä Sähköpostipalveluntarjoajasi MUUTA Sinun on syötettävä Mail mx -rekisteröintitietosi valitsemalla as. Syötettävä tietue on mx01.domainname.extension.

Kun olet syöttänyt mx-tietueemme, sinun on syötettävä järjestelmään muut sähköpostin edellyttämät rekisteröintitiedot. Nämä tietueet ovat pop3-, smtp-, webmail- ja mx01-tietueita. Lisäominaisuudet > DNS-tietueet > A (isäntä)tietueet > Päivitä DNS Asiaankuuluvien tietueiden merkintä kenttään tarjotaan.

Kun olet syöttänyt DNS-tietueesi, kuten näet asianmukaisesta kuvakaappauksesta, voimme tallentaa tietueet ja poistua asianmukaiselta alueelta.

Huomautus: Mail MX- ja A-tietueiden muutokset heijastuvat järjestelmiin keskimäärin 1-4 tunnissa.

Ennen syöttämiemme mx01.domainname.extension-tietojen pitäisi näkyä mx (Mail records) -kentässä.

Leave a Comment