Mikä on mukautettu URL-osoite ja miksi se on tärkeä? – Rekisterinpitäjän blogi

Mukautettu URLon ainutlaatuinen verkko-osoite, joka on brändätty markkinointitarkoituksiin. Muokatun URL-osoitteen avulla voit lyhentää sivustosi pitkän linkin, jotta se olisi paremmin yhteensopiva brändisi kanssa. Täten, URL-osoiteSinun tuotteesi pidetään luotettavampina ja tuotemerkkisi voi saada napsautussuhteita. Ennen kuin mennään aiheen yksityiskohtiin yleisesti, Mikä on URL ja mihin sitä käytetään? Jos mietit, tästä artikkelista kirjoitimme sinulle aiemmin. URL-osoite Saat lisätietoja aiheesta

Mukautettu URL Tunnetaan myös merkkilinkkinä. Koska tämä räätälöintisovellus tekee sivustostasi mieleenpainuvan, erottuvan ja kuvaavan ohjatakseen kävijöitä paikasta toiseen. URL-osoite
luo. Muokattu URL-osoite sisältää usein nimen tai brändi-identiteetin, joka helpottaa sähköpostimarkkinoinnin tai sosiaalisen median markkinointitoimintojen suoraa liikennettä. Suoritettu tutkimus
brändätty muokattu URL-osoiteSiinä todetaan, että .:llä on 34 % korkeampi napsautussuhde kuin julkisella URL-osoitteella.

Mukautettu URLovat hyödyllisiä asiakkaiden käsitykselle ja markkinointistrategiallesi. Koska se sisältää selkeää, selkeää ja tarkoituksenmukaista tietoa vierailijoillesi. Linkin nimi kertoo kuka olet ja kertoo selkeästi, mistä voit klikata sitä.

Mukautettu URLjonkun on paljon helpompi muistaa. Varsinkin jos luot kohdeyleisön tungosta alueella, kuten sosiaalisessa mediassa; Tämän seurauksena kohdeasiakkaasi on helpompaa pitää mielessä kuka olet, mitä teet ja miksi brändisi on tällä hetkellä tärkeä. Sen sijaan, että muistaisit yksityiskohtaisen osoitteen, voit mainostaa jotain ikimuistoista, joka on hyödyllistä missä tahansa markkinointityylissä.

Mukautettu URL Pääsyy siihen, että sen käytöstä on tullut välttämätön työkalu suurille ja pienille organisaatioille kaikilla toimialoilla, on se, että se tarjoaa mielekkään ja käytännöllisen tavan ohjata vierailijat haluamaansa sisältöön. Täten, verkkosivustosi liikennettä Voit nopeuttaa sitä. Vaikuttaa erittäin ammattimaiselta kirjoittaa pieni ja selkeä mukautettu URL-osoite, erityisesti niille, jotka jakavat digitaalisten kanavien kautta.

Brändätty linkkisi on myös erittäin tehokas ja helppo tapa mitata digitaalisen markkinointidatasi analytiikkatietoja. Voit helposti erottaa URL-osoitteesi mittaustiedoista. Voit myös mitata vaikutusta eri asiakkaisiin luomalla erilaisia ​​URL-osoitteita asiaankuuluvasta aiheesta.

erityinen URL-osoite‘nin SEO
Se vaikuttaa myös työhösi. Tärkein muistettava vinkki on sisällyttää linkkiin liittyvät kohdistetut avainsanat. Tämä työkalu on hyödyllinen 301-uudelleenohjausten hallinnassa, jotta linkkien tasa-arvo pysyy ennallaan ja luodaan jotain helpommin jaettavaa.

Verkkotunnuksesta, joka on Internet-läsnäolosi ensimmäinen vaihe, isännöintipalveluun; Tarkempia tietoja monista ongelmista palvelimesta SSL:ään isimtescilVoit vierailla .

Leave a Comment