Mikä on Instagram SEO? – Rekisterinpitäjän blogi

Brändin digitaaliselle kehitykselle on erittäin tärkeää olla läsnä sosiaalisessa mediassa ja käyttää kanavia, joissa se on läsnä viimeisimpien trendien pohjalta. Instagram SEO Se on toiminnallinen ominaisuus, joka tulee käyttöön tässä vaiheessa ja auttaa brändejä saamaan enemmän sitoutumista Instagramiin.

İsimtescil Tähän artikkeliin olemme koonneet muutamia vinkkejä, joiden avulla voit erottua joukosta ja tavoittaa enemmän ihmisiä Instagramissa.

Luo avainsanojen sisältävä elämäkerta

Instagram-tilisi bio optimointi hakukoneilleon yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä. Vaikka merkin rajoitus on 150, hyvin organisoitu elämäkerta, jossa on sinua parhaiten kuvaavat avainsanat, vie sinut eteenpäin.

Myös biossasi hashtagleri Voit myös käyttää sitä. Koska elämäkertasi esitetään html-muodossa ja hakukoneet voivat indeksoida sen. Itse asiassa bio-osio on profiilisi ainoa teksti, jossa optimointi tapahtuu. Tästä syystä suosittelemme, että kerrot bio-osiossa mahdollisimman täsmällisesti, mitä brändisi on ja mistä yrityksesi kuuluu.

Muokkaa biografiasi oikein Kuinka luoda täydellinen Instagram-bio? Voit lukea artikkelimme.

Kuvantunnistus

Instagram on kuviin rakennettu sosiaalinen alusta. SEO menestystäsi mitataan julkaisemiesi kuvien ja niiden laadun mukaan. Toisin sanoen sinun tulee varmistaa, että lisäämäsi kuvat ovat hyväresoluutioisia ja kiinnostavia.

Instagram on eräänlainen tekniikka, joka luokittelee kuvat niiden sisällön perusteella.Kuvan tunnistus” käyttää. Tämä tekniikka auttaa sinua kasvattamaan Instagram-tiliäsi näyttämällä valokuvia ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita samankaltaisesta sisällöstä, mutta eivät ole vielä törmänneet tiliisi.

Ajattele kuviesi kuvatekstejä kuvatekstitunnisteina

Kun Instagram luo sivun viestillesi, kuvatekstitunniste sisältää kuvan otsikon. Varmista, että otsikkosi vastaa lataamaasi kuvaa ja kuvastaa brändiäsi tai yritystäsi. Huomaa, että otsikkotunniste katkaistaan ​​ja kaikki arvokkaat tiedot ovat kuvatekstin alussa.

“ALT-teksti” -ominaisuus Instagram SEO: lle

Instagram on lisännyt hyödyllisen uuden ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat lisätä tekstiä valokuviesi ja videoidesi taakse. Internet-kielellä “ALT” tarkoittaa vaihtoehtoa. hyvin “ALT-teksti”, tarkoittaa “vaihtoehtoista tekstiä”. Tämän tekstin 100 merkin rajoitus on suunniteltu auttamaan SEO-sijoituksia ja saamaan ihmiset ajattelemaan sen sijaan, että kopioida/liitä valokuvan kuvateksti kuvaukseen. ALT-teksti sallii hitaat Internet-yhteydet tai näkövammaiset käyttäjät “katsomaan” kuvia streamissaan. Se myös auttaa Instagram-algoritmia järjestämään sisällön. Tämän ominaisuuden avulla valokuvasi voidaan sijoittaa myös Googlen kuvahauissa.

Käytä Instagramia lisätäksesi liikennettäsi

Vaikka sivun sijoitus on selvästi tärkeä hakukoneoptimoijalle, se ei ole ainoa tavoite. SEO:n käyttäminen liikenteen ohjaamiseen verkkosivustollesi on suuri voitto. Voit tehdä tämän yhdistämällä Instagram-tilisi verkkosivustoosi, kauppaasi ja muihin sosiaalisen median alustoihin, kuten Facebookiin, LinkedIniin ja Twitteriin. Yhdistetyt linkit ovat edelleen seuraamattomia linkkejä, mutta ne auttavat lisäämään liikennettä.

Vaikka Google ei käytä sosiaalista mediaa suoraan sijoituksiin, yritysten ja julkkisten nimiä haettaessa asiaankuuluvat sosiaalisen median tilit ja verkkosivustot näkyvät Google-hakusi yläosassa.

Leave a Comment